Cine suntem

Grupul Audit TEAM, un grup de firme format din societatea Audit EAM Zuca SRL și societatea Audit TEAM Evolution & Development SRL, specializat în servicii de audit (situații financiare, statutar, intern, financiar, fiscal şi fonduri europene), contabilitate financiară, consultanţă contabilă şi fiscală, precum şi analiză financiară.

Știm că nu avem un site foarte comercial, care să ia ochii, dar mergem pe dovada muncii prestate în domeniul auditului. Dacă ne dați o șansă, să vă arătăm profesionalismul nostru, experiența în domeniu și să vă dovedim că onorariul solicitat se cuantifică prin munca prestata și cu plusul de valoare pe care îl putem aduce companiei, s-ar putea sa aveți aceeași experiență ca majoritatea clienților noștri, să vă doriți o colaborare cât mai îndelungată. :)

Societățile Audit EAM și Audit TEAM sunt ambele membre active în cadrul Camerei Auditorilor Financiari din România (C.A.F.R.) şi membre în cadrul Corpului Experților Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (C.E.C.C.A.R.).

  • Camera Auditorilor Financiari din România – Audit EAM autorizația 908/2009
  • Camer Auditorilor Financiari din România – Audit TEAM autorizația 1165/2013
  • Corpului Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România – Audit EAM autorizația 6523/2009
  • Corpului Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România – Audit TEAM autorizația 8526/2013

Recomandările primite, portofoliul de clienți, vorbesc de la sine despre bogata experienţă în domeniul auditului şi/sau contabilităţii. Experienţă dobândită prin  activităţi desfasurate în cadrul contractelor încheiate cu diverse societăţi comerciale și instituții publice, precum și prin activităţi de cercetare în domeniul învăţământului (elaborare cursuri, susținere seminarii, programe cercetare, etc.).

Echipa noastră este formată din auditori şi experți contabili autorizați. Integritatea acestora asigură încredere în raţionamentul profesional urmat pentru evaluarea riscurilor în vederea exprimării unei opinii finale pertinente şi motivate.

Profesionalismul, integritatea morală, experienţa, flexibilitatea şi cunoştinţele personalului permit grupului Audit TEAM să ofere servicii de calitate, informaţii şi soluţii concrete, realiste, ce permit clienţilor luarea celor mai bune decizii in afaceri.

Mai mult, va garantam implicarea permanentă și directă pe parcursul întregii misiuni de audit a unui auditor senior cu o experință in domeniu de cel puțin 10 ani.

http://pbsi.fbs.unm.ac.id/wp-content/agen/ slot gacor